De voordelen van Spuittechniek

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw wand op een nette manier af te werken, waaronder spuittechniek. Als erkend schildersbedrijf zijn we uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden op dit gebied en hebben we de meest professionele materialen en gereedschappen in huis om spuittechniek op een kwalitatieve wijze toe te passen.

Strak ontwerp

Het grote voordeel van spuittechniek is dat het zorgt voor een zeer strakke afwerking van de wand. Sausen of zelfs behangen kan zorgen voor een uitstekende uitstraling, maar het zal nooit zo strak ogen als wanneer men de verf er op spuit. Dit is een relatief lastige klus, die onze specialisten uitstekend voor u uit kunnen voeren. Het resultaat zal niet alleen prachtig ogen, maar ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. Zo zal de verf overal een gelijke laagdikte hebben en worden ook de kanten op een uitstekende manier gedekt. Spuittechniek is daarmee een steeds vaker toegepaste techniek om de wand van de juist kleur te voorzien.

De structuur blijft behouden

Wanneer de structuur van uw wand van groot belang is voor de algehele sfeer biedt spuittechniek nog meer voordelen. Wanneer men kiest voor het sausen van deze oppervlakken komt het namelijk vaak voor dat de structuur (deels) verloren gaat. Aan de hand van spuittechniek blijft de structuur netjes behouden en zal de algehele sfeer dus in ieder geval niet verdwijnen.

Nevel krijgt geen kans

Een veel gehoord nadeel van spuittechniek is de nevel die vrijkomt. Met behulp van onze zeer professionele materialen is het niveau aan nevel echter op een dusdanig laag niveau te houden dat het spuiten van een woning geen enkel probleem is. We maken gebruik van de meest moderne technieken en onze specialisten zijn uitstekend op de hoogte van dit mogelijke nadeel en zullen er daarom altijd alles aan doen om de overlast hiervan tot een minimum te beperken en de kamer zo op de juiste manier te spuiten.

  • Erkend schildersbedrijf
  • Betrouwbare garantie
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
Vraag gratis offerte aan
Vraag gratis offerte aan