Een kwalitatieve Stukadoor

Als stukadoor houden we ons professioneel bezig met zowel het stukadoren als schilderen van uw woning. We maken gebruik van de beste materialen, waardoor onze specialisten u iedere keer weer een stukje puur vakmanschap af zullen leveren. Uw stucwerk zal op een professionele manier uitgevoerd worden en daarmee de garantie bieden dat dit weer jaren mee kan.

Mogelijkheden van stucwerk

Als stukadoor zijn we op een groot aantal verschillende gebieden uitstekend thuis. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor het aanbrengen van lijsten en ornamenten, maar ook voor het schuren van uw wand of plafond, het aanbrengen van diverse pleisters en uiteraard het afwerken van uw wand of plafond als geheel. We combineren onze expertise als stukadoor met die van onze specialistische schilders en zijn op die manier in staat om u het complete pakket te bieden en de wanden of het plafond uitstekend af te werken.

Glad pleisterwerk

Als stukadoor houden we de trends op dit gebied natuurlijk nauwlettend in de gaten. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste mogelijkheden en de meest toegepaste technieken. Zo zien we dat glad pleisterwerk tegenwoordig de meest gebruikte afwerking is in zowel oudere als nieuwbouwwoningen. Om die reden hebben we ons hierin gespecialiseerd en kunnen we u aan de hand van een laagdikte van 3-5mm uitstekend glad pleisterwerk aanbieden. Wanneer dit onvoldoende blijkt zullen we een laag van 6-10mm glad stucwerk aanbieden en u daarmee een minstens zo kwalitatief resultaat bieden.

Op verschillende ondergronden

Als stukadoor richten we ons op de verschillende ondergronden. Zo kunt u bij ons terecht met een ondergrond van beton, giboblokken, gipsplaten of van steen. In al deze gevallen zijn we in staat uitstekend pleister- of stucwerk te leveren en u op die manier van een gladde wand te voorzien die vervolgens weer jaren mee zal kunnen.

  • Erkend schildersbedrijf
  • Betrouwbare garantie
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding
Vraag gratis offerte aan
Vraag gratis offerte aan