Mogelijkheden op het gebied van enkel glas

Bij Schildersbedrijf De Groot kunnen we ervoor zorgen dat er enkel glas wordt geplaatst in uw woning of bedrijfspand. Dit soort beglazing wordt tegenwoordig niet veel meer gebruikt in nieuwe gebouwen. Dubbel glas isoleert namelijk beter, verhoogt het wooncomfort en drukt bovendien de stookkosten. Enkel glas wordt echter nog wel gebruikt in de woning. Bijvoorbeeld voor het decoreren van een deur of in ramen waardoor van de ene ruimte naar de andere ruimte gekeken kan worden. In oudere gebouwen wordt deze vorm van beglazing nog wel veel aangetroffen. Vaak wordt deze echter snel vervangen om op lange termijn in kosten te kunnen besparen.

Enkel glas dat bij u past

Zoals gezegd kunnen we bij Schildersbedrijf De Groot enkel glas voor u komen plaatsen. Wij zetten het glas dat u speciaal daarvoor hebt uitgekozen. Er bestaan veel verschillende soorten glas die allemaal hun eigen functie hebben. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kiezen we samen met u een glassoort die volledig voldoet aan de kenmerken die u belangrijk vindt. Behalve de plaatsing van het glas kunnen we ook zorgen voor de bewerking er van. We kunnen het glas voorzien van een speciale vorm, een uitsparing en nog veel meer.

Wij adviseren u graag

Wilt u graag weten wat wij zoal voor u kunnen betekenen op het gebied van enkel glas? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Met onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij in staat u te adviseren over de diverse glassoorten en hun specifieke kenmerken. Stel dan ook gerust uw vragen en zorg dat u alles te weten komt wat u wilt weten. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Vraag dan ook zeker naar de mogelijkheden. Wij zien u graag tegemoet bij Schildersbedrijf De Groot.