Schilder Den Haag

SchilderĀ Den Haag

Grote en kleine schilder werkzaamheden Den Haag

Een groot nieuwbouwproject in de verf? De kozijnen van uw pand in Den haag laten schilderen? Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer voert alle schilder werkzaamheden met zorg en aandacht uit. Bij ons staat de klant centraal, of het nu om een grote zakelijke opdracht gaat of om een kleinere particuliere opdracht. Ons werkgebied beslaat de hele provincie Zuid-Holland waaronder de grotere plaatsen Den Haag en Rotterdam, Zoetermeer, Gouda en alle kleinere plaatsen. Als erkend schildersbedrijf bieden wij u schilderwerk van hoge kwaliteit, garantie en daarnaast ook extra diensten zoals behangwerk en stukwerk. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Buiten schilderen

U heeft een pand in Den Haag of omgeving dat u wilt laten opknappen. Schildersbedrijf De Groot is u daarbij graag op professionele wijze van dienst. Heeft u behoefte aan informatie en advies dan zijn wij u daar eveneens graag bij van dienst. Naast het benodigde schilderwerk lopen wij ook de kozijnen na en kunnen wij reparaties verrichten aan het houtwerk en behandelen wij houtrot.
Weet u precies wat u wilt, dan zorgen wij voor de benodigde materialen en voeren uw klus in Den Haag naar behoren uit. Schildersbedrijf De Groot schildert ook op grote hoogte en wij verzorgen natuurlijk veilige steigers en alle andere benodigdheden. Tot en met een schaftkeet aan toe.

Binnen schilder en extra diensten

Ook de binnenzijde van uw pand in Den Haag is bij ons in veilige handen. De schilder zorgt ervoor dat uw trap en trappenhuis weer als nieuw oogt, kozijnen, wanden en plafonds worden geschilderd, gesaust of gespoten. De schilders van Schildersbedrijf De Groot beheersen alle technieken waaronder ook spuittechnieken en ook voor professioneel behangwerk kunt u bij ons terecht. Wilt u meer weten bel ons dan op. Wij komen ook naar Den Haag om u persoonlijk te informeren.