Schilder Leiden

Schilder Leiden: Schildersbedrijf de Groot

Woont u in zo’n leuk stadspandje in Leiden en moeten de buitenmuren worden geschilderd? Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer bedient de hele provincie Zuid-Holland en komt ook naar Leiden om panden te schilderen. Zowel binnen als buiten verrichten wij alle voorkomende schilder werkzaamheden en onze schilders kunnen meer dan schilderen alleen. Extra diensten zoals behangen en stuken, kozijnen nazien en repareren en andere diensten. Kijk op onze website voor meer informatie of bel ons op om een afspraak te maken in Leiden. Wij komen naar u toe om persoonlijke wensen te bespreken, het pand te bekijken en u te adviseren.

 

Schilder buiten

De schilders van Schildersbedrijf De Groot nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Als allround en erkend schildersbedrijf bent u bij ons zeker van kwaliteit, een prima service én krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Indien wij in Leiden moeten schilderen op een lastige plek of op grote hoogte dan zorgen wij voor de benodigde materialen. Wij zetten zo nodig om het hele pand steigers zodat de schilder veilig aan het werk kan. Wij kijken niet alleen naar het schilderwerk maar ook naar het geveltimmerwerk. Zijn herstelwerkzaamheden nodig dan verrichten wij deze graag. U bent er zeker van dat uw pand in Leiden weer jarenlang mee kan en een prima uitstraling heeft.

 

Schilder binnen

Ook de binnen schilder kan in Leiden alle diensten aanbieden voor een totale opknapbeurt van uw pand. Moet er geschilderd worden na een renovatie van de badkamer of keuken? Wij zorgen ook voor het benodigde stukwerk. Wilt u een nieuw behangetje in de slaapkamer of strakke muren laten spuiten in de hal? De schilder van Schildersbedrijf de Groot kan het allemaal. Neem contact met ons op of maak een afspraak bij u thuis in Leiden. Wij adviseren en informeren u altijd vrijblijvend.

Bekijk ook eens: