Schilder Zoetermeer

Schilder Zoetermeer

Pas komen wonen in Zoetermeer en een schilder nodig met kennis van zaken? Welke schilderklus u ook wilt laten uitvoeren, Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer is u graag van dienst. Wij schilderen uw nieuwe woning maar zorgen ook graag voor een goede opknapbeurt van een oudere woning. Mooi geschilderde kozijnen, strakke gladde muren of uw trap weer mooi in de verf. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf. U bent zeker van een schilder met veel kennis en ervaring, dus hoge kwaliteit en natuurlijk garantie op het schilderwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Binnen schilder en buiten schilder

Zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand heeft met enige regelmaat een schilderbeurt nodig. Periodiek binnenschilderwerk zorgt ervoor dat houtwerk zoals de trap en de kozijnen mooi blijven. En wie wil er nu niet muren die weer strak in de verf zitten? De schilder van Schildersbedrijf De Groot kan zowel schilderen als sausen, plafonds witten maar ook spuitwerk verzorgen. Wat u ook op de muren wilt, wij zorgen ervoor. Wist u dat wij ook het benodigde behangwerk voor onze rekening nemen? U kunt door ons dus alle klussen binnen laten uitvoeren. Buiten zorgen wij voor een schone gevel, controleren we uw kozijnen op houtrot en repareren waar nodig. Daarna zorgt onze schilder voor een mooie nieuwe verflaag. Dit staat natuurlijk heel mooi maar naast de mooie uitstraling behoudt uw pand ook haar waarde indien het goed is onderhouden.

Zoetermeer en andere plaatsen

Schildersbedrijf De Groot bedient vanuit haar vestigingsplaats Zoetermeer de hele provincie Zuid-Holland. Dat betekent dat onze schilders in grotere plaatsen zoals Den Haag en Rotterdam komen maar ook in alle kleinere gemeenten zoals Voorburg, Zevenhuizen, Waddinxveen en Gouda komen. Naast reguliere schilder werkzaamheden kunnen wij ook extra diensten voor u verrichten. Kijk eens op onze website voor meer informatie of bel ons op. We komen ook bij u langs voor het geven van informatie en advies.

Bekijk ook eens: