Binnenschilder

Voor een mooie en frisse uitstraling dient het schilderwerk binnenshuis in goede staat te zijn. Wij als binnenschilder zullen ons bezig houden met de afwerking van verschillende elementen in uw huis. U kunt hierbij denken aan de wanden, ramen, deuren, kozijnen en plafonds. De specialisatie hierin hebben wij ons eigen gemaakt waardoor wij in staat zijn de werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Onder deze dienst vallen ook onze huisschilders.

Buitenschilder

De buitenkant van uw woning verzorgen wij als buitenschilder graag voor u. Op een kwalitatieve manier dient uw geveltimmerwerk beschermd te worden tegen allerlei weersinvloeden als regen, hagel, kou maar ook warmte. Uw woning zal door de goede bescherming van het schilderwerk in perfecte conditie blijven zodat u hier jarenlang plezier van zult hebben en de uitstraling van uw woning naar behoren zal zijn!

Spuitschilder

Er zijn verschillende mogelijkheden om wanden en plafonds af te werken en één van deze manieren is spuittechniek. Als erkend schildersbedrijf zijn onze spuitschilder specialisten uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden die er op dit gebied zijn. Zij zullen de spuittechniek op een zeer kwalitatieve wijze toepassen door gebruik te maken van de beste gereedschappen en zeer professionele materialen.

Stukadoor

Onze stukadoors houden zich zeer professioneel bezig met zowel het schilderen als het stukadoren van uw woning. De beste materialen zullen door onze stukadoors gebruikt worden waardoor u kunt genieten van een stukje puur vakmanschap dat bij u zal worden afgeleverd. Uw stucwerk zal op een uitermate professionele manier worden uitgevoerd waardoor we de garantie kunnen bieden dat het stucwerk jaren mee zal gaan.

Behangspecialist

Wij bieden u graag alle voordelen van behang als uw behangspecialist. Een zeer gebruikelijke manier om wanden af te werken is nog steeds behangen. Gezien de mogelijkheden van behang is dit ook helemaal niet zo vreemd. Er bestaan namelijk allerlei verschillende soorten behang met diverse structuren en kleuren. Deze zijn zeer netjes door ons aan te brengen. Tevens is het behang dat wij gebruiken van zeer hoge kwaliteit. Wanneer onze specialist het geplaatst heeft zorgt dit ervoor dat het jaren mee zal gaan.