Houtrot herstel

 

Houtrot herstellen in uw kozijnen

Als u in een oud huis woont, is het mogelijk dat u last heeft of krijgt van houtrot. Wij zorgen graag voor het herstel van dit ongemak. Allereerst maken we met u een afspraak om bij u langs te komen. Tijdens die afspraak inspecteren we het hout en stellen we vast op welke manier en waar het hout hersteld moet worden. Houtrot wordt meestal veroorzaakt door vocht en het herstel is niet alleen een kwestie van het hout opnieuw verven. Het is nodig om het hout te vervangen. Op die manier zorgt u ervoor dat de rotte delen worden verwijderd en ze bovendien niet meer terugkomen.

Kozijn herstellen

Om ervoor te zorgen dat alle houtrot verwijderd wordt, gaan onze mensen aan de slag om te zorgen voor een zo goed mogelijk herstel van uw hout. Als wij ons werk hebben gedaan, zijn alle rotte delen verdwenen en zorgen ze niet meer voor overlast. Vervolgens kunnen wij ervoor zorgen dat het hout weer netjes wordt geschilderd en wordt afgewerkt. Hierdoor is er niets meer van het houtrot te zien en hebben wij gezorgd voor een volledig herstel van uw kozijn. Wij adviseren u over het onderhoud dat u kunt plegen om rotte delen in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen en wat daar precies voor nodig is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het herstel van houtrot of over een van de andere diensten die wij leveren? Neem dan eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf dat graag voor u aan de slag gaat met schilderwerk, stucwerk, behangwerk en spuitwerk. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben verstand van zaken. Zij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden in ons aanbod.

  • Erkend schildersbedrijf
  • Betrouwbare garantie
  • Beste prijs/kwaliteitsverhouding