Stukadoor Pijnacker

Stucadoorsbedrijf Pijnacker


Goed stucwerk is essentieel voor een mooie, professionele afwerking van uw muren, plafonds en gevels. Niet alleen omdat het er beter uitziet, maar goed stucwerk is ook essentieel voor het verstevigen en conserveren van uw oppervlakken, zodat ze langer meegaan en vocht kunnen verdragen. Onze stukadoors hebben ruime ervaring met zowel historische als moderne panden. Schildersbedrijf de Groot is een erkend bedrijf met jarenlange ervaring in professioneel stucwerk in de regio Pijnacker. Bij ons zit u aan het juiste adres voor vakkundig stucwerk.

Meer dan alleen stucwerk

Als stucadoorsbedrijf hebben we niet alleen plezier in het afronden van de klus, maar willen we er ook voor zorgen dat het totaalplaatje klopt. Simpelweg omdat wij daar blij van worden. Wat wij veelal zien is dat veel wanden worden voorzien door een dunne laag pleisterwerk. Dit zorgt voor de gladde afwerking van de muur. Deze vormt dan de basis voor verdere bewerkingen; zoals behangenschilderwerk, sauzen of spackspuiten. Daarnaast zorgt professioneel stucwerk voor een hogere waarde van de woning of het pand. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op welke manier uw wanden, muren, plafonds en gevels het beste aangepakt kunnen worden.

Informatie over de mogelijkheden van stukadoor Pijnacker

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor stucwerk voor uw woning of kantoor? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmannen komen graag langs om uw woning te bekijken en zijn goed in het inschatten en beoordelen van de benodigde werkzaamheden. Samen met u maken we dan een geschikt plan om uw oppervlakten weer een gladde uitstaling te geven zoals u dat wenst. Met onze hulp kunnen wij u bijstaan bij het bepalen van het pleisterwerk dat u nodig heeft.