Timmerman Leidschendam

Timmerman Leidschendam

Het gebruik van timmerwerk aan de buitenkant van je huis is essentieel voor het behoud van het uiterlijk ervan. Een behoorlijke laag verf kan gebruikt worden om het houtsnijwerk te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en zonneschijn. De gevel van je eigendom speelt een belangrijke rol bij het bepalen van het uiterlijk van je huis of bedrijf. Als gevolg daarvan is het van cruciaal belang om zorg te dragen voor tijdig onderhoud aan al het timmerwerk. Bij Schilder- en timmermansbedrijf De Groot kunnen wij dit voor u doen.

Het totaalplaatje

Als schildersbedrijf houden wij ons niet alleen bezig met het schilderen van wanden, plafonds en gevels. We kijken naar het totaalplaatje. Daarbij speelt ook het timmerwerk een belangrijke rol. Voordat wij aan de slag gaan met het schilderwerk kijken we dan ook eerst naar de kwaliteit van het timmerwerk en of het nodig is om hier wat aan te doen, bijv. het herstellen van houtrot of het moderniseren van het houtwerk. Het laten plaatsen van een goede gevel is geen goedkope investering, maar betaalt zich zeker uit op de lange termijn. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden om zo lang mogelijk van uw gevel te kunnen genieten.

Informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het timmerwerk dat een timmerman uit Leidschendam kan verzorgen aan uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. OWe hebben hooggekwalificeerde vakmensen die de ins en outs van timmerwerk kennen. Ons personeel is goed opgeleid en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze industrie. Je kunt op elk moment contact met ons opnemen met vragen of opmerkingen over je timmerwerk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.