Timmerman Rijswijk

Timmerman Rijswijk

Het goed aanbrengen van het timmerwerk aan de buitenkant van uw woning is erg belangrijk voor het behoud van uw gevel. Om de gevel vervolgens te beschermen kan er bijvoorbeeld een mooie laag verf worden aangebracht. Deze verf beschermt het timmerwerk voor invloeden van buitenaf, zoals regen, maar ook zon. De gevel van uw woning speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van uw woning of bedrijf. Het is daarom van groot belang om deze goed te onderhouden en deze regelmatig te laten verzorgen. Bij Schildersbedrijf De Groot kunnen wij dit voor u doen.

Het totaalplaatje

Als schildersbedrijf houden wij ons niet alleen bezig met het schilderen van wanden, plafonds en gevels. We kijken naar het totaalplaatje. Daarbij speelt ook het timmerwerk een belangrijke rol. Voordat wij aan de slag gaan met het schilderwerk kijken we dan ook eerst naar de kwaliteit van het timmerwerk en of het nodig is om hier wat aan te doen, bijv. het herstellen van houtrot of het moderniseren van het houtwerk. Het laten plaatsen van een goede gevel is geen goedkope investering, maar betaalt zich zeker uit op de lange termijn. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden om zo lang mogelijk van uw gevel te kunnen genieten.

Informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het timmerwerk dat een timmerman uit Rijswijk kan verzorgen aan uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze goed geschoolde medewerkers hebben verstand van zaken en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. Met al uw vragen en opmerkingen over uw timmerwerk kunt u dan ook bij ons terecht. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om eens bij u te komen kijken. Tijdens deze afspraak kunnen wij de staat van uw gevel beoordelen en bepalen wat er allemaal moet gebeuren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.