Timmerman Wateringen

Timmerman Wateringen

De buitenkant van je huis is een van de meest kwetsbare oppervlakken. Het behoud van je voorgevel hangt af van hoe goed het timmerwerk aan de buitenkant is aangebracht. Een mooie verflaag kan gebruikt worden om het timmerwerk te conserveren. Regen en zonlicht zijn twee elementen die constructiehout kunnen aantasten, maar deze verf beschermt tegen beide.De gevel van uw woning speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van uw woning of bedrijf. Het is daarom van groot belang om deze goed te onderhouden en deze regelmatig te laten verzorgen. Bij Schilders- en timmermansbedrijf De Groot kunnen wij dit voor u doen.

Duurzaam eindresultaat staat voorop

Als schildersbedrijf houden we ons niet alleen bezig met muren, plafonds, en gevels. Als schildersbedrijf beschouwen we het grote geheel. Ook timmerwerk speelt een belangrijke rol in onze beslissingen. Voordat we beginnen te schilderen, beoordelen we de kwaliteit van het timmerwerk en of er iets aan gedaan moet worden, bijv. het herstellen van houtrot of het moderniseren van het houtwerk. Het laten plaatsen van een goede gevel is geen goedkope investering, maar betaalt zich zeker uit op de lange termijn. Wij kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden om zo lang mogelijk van uw gevel te kunnen genieten.

Informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het timmerwerk dat een timmerman uit Wateringen kan verzorgen aan uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wilt u meer weten over de mogelijkheden wat betreft het timmerwerk dat een timmerman uit Leidschendam kan verzorgen aan uw woning? Neem dan gerust eens contact met ons op. We hebben zeer ervaren specialisten die volledig op de hoogte zijn van de fijne kneepjes van timmerwerk. Ons personeel is goed opgeleid en op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in ons vakgebied. Je kunt op elk moment contact met ons opnemen met vragen of opmerkingen over je timmerwerk. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om eens bij u te komen kijken. Tijdens deze afspraak kunnen wij de staat van uw gevel beoordelen en bepalen wat er allemaal moet gebeuren.