Professioneel plafond witten

Een plafond witten is vakwerk. De over het algemeen als vervelend bekend staande klus is voor ons iedere keer weer een uitdaging een mooi stukje vakmanschap af te leveren en u op die manier te voorzien van een net, wit plafond.

Professionele dienstverlening

Onze professionele medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten die precies weten waar ze mee bezig zijn. Een plafond witten is voor hen een heerlijke klus waarbij ze gebruik kunnen maken van de beste materialen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is het witten op deze manier gemakkelijker dan gedacht en daarmee een klus die binnen een relatief korte periode op een nette manier zal worden opgeleverd.

Uitstekend onderhoud als investering

Wanneer u zelf begonnen bent is dit ook geen probleem. Een plafond witten lijkt voor de meeste mensen een relatief gemakkelijke klus, maar wanneer men niet de beschikking heeft over de professionele materialen kunnen er gemakkelijk problemen ontstaan. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er bladders ontstaan op het mooi gewitte plafond of dat de scheuren na het wegwerken weer terug zullen komen. We kunnen uw plafond witten, maar ook beplakken met glasvlies om er zo voor te zorgen dat bladders en scheuren niet meer terugkomen.

Overige mogelijkheden

Uw plafond witten is een secuur werk. Om die reden richten we ons bijvoorbeeld ook op de gele plekken die eventueel zijn ontstaan na het witten van het plafond, of de nicotinedoorslag die plaats heeft gevonden. Wanneer wij uw plafond witten ontvangt u een volledig wit plafond, waarop geen sporen van het witten terug te vinden zijn. Daarnaast krijgen bijvoorbeeld de gele vlekken en de nicotinedoorslag geen kans en kunt u daarom de komende jaren weer profiteren van een plafond dat er mooi en netjes wit uitziet en daarmee een ruimtelijke indruk biedt.