Vloeren coaten? Wij help u graag!

Naast onze andere schilderwerkzaamheden zijn we ook bekend met vloeren coaten. Dat is een speciale behandeling waarmee bestaande vloeren een nieuw leven ingeblazen wordt. Heeft u een klus voor ons? Dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Geen klus is voor ons te groot!

Wat is vloercoating?

Vloercoating is een dunne beschermende laag die over een al bestaande vloer aangebracht. Zo krijg de bestaande vloer een frisse uitstraling en wordt de vloer sterker. Door deze coating krijgt de bestaande vloer dezelfde eigenschappen als een gietvloer. Best knap, als je nagaat dat de vloer doorgaans maar 1 mm vloercoating nodig heeft!

De voordelen van een vloercoating op een rij

Uw vloer laten coaten heeft de volgende voordelen:

  • Zeer slijtvast.
  • Weert vocht en vuil.
  • Beter bestand tegen chemicaliën.
  • Naad- en porieloos.
  • Mogelijk in diverse kleuren.
  • Onderhoudsvriendelijk.
vloercoating

Informatie over de mogelijkheden van vloeren coaten?

Als u meer wilt weten over de vloercoatingswerkzaamheden die wij voor u kunnen leveren, ook ’s nachts, kunt u altijd contact met ons opnemen. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en over de andere producten en diensten die wij leveren. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennis van zaken. Hiermee kunnen zij u adviseren over de diverse mogelijkheden binnen ons aanbod. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te voorzien van vrijblijvend advies. Wij hopen iets van u te horen en zien u graag terug bij Schildersbedrijf De Groot.