Schildersbedrijf Delft

Schildersbedrijf Delft

 

Schildersbedrijf Delft is een schildersbedrijf dat schilderkwaliteit levert voor een aantrekkelijke prijs. In een historische stad als Delft komen zowel de gebruikelijke als meer hoogstaande complexe schildersklussen voor vanwege de aanwezigheid van monumentale panden.

Wij, schildersbedrijf De Groot, gevestigd in Zoetermeer beschikken over de juiste vakmensen om ook dit moeilijker werk aan te pakken en naar tevredenheid uit te voeren. Wij treden naar buiten met de slogan “Groot in kwaliteit” en dat maken we maar al te graag waar.

Wij bedienen de gehele regio en de afstand naar Delft is een kleine afstand en binnendoor rijdend hebben we geen last van het verkeer.

Werkzaamheden schildersbedrijf Delft

Schildersbedrijf Delft bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt en zit zowel in de nieuwbouw als in het onderhoud. Een goede schilder repareert bijvoorbeeld ook rotte kozijnplekken. En als het verrottingsproces te ver heen is en te grootschalig en daardoor een deel van het kozijn moet worden vervangen dan bent u de eerste met wie wij dat bespreken. Immers, in dat geval moet een aannemer worden ingeschakeld. Verder doen wij behangwerk en voeren ook stucwerk uit. Ook het vervangen van een ruit kan dikwijls aan ons worden overgelaten. Voor groter werk moet uiteraard een glaszetter worden ingeschakeld.

Schilderwerk schildersbedrijf Delft

Schilderen is een veel complexere bezigheid dan de leek denkt. Wij schilderen, vernissen en verfspuiten. Als schildersbedrijf Delft bij u langs komt, kijken we eerst naar de ondergrond, het materiaal, de mate van achterstallig onderhoud en beslissen dan in overleg welke verf of lak we gebruiken en hoe we het onderhoud gaan uitvoeren. Lak wordt vaak dan aangebracht als de ondergrond mooi is en zichtbaar moet blijven of te kostbaar om dekkend te verven.
Mooie soorten hardhout als meranti worden vaak gelakt. Het nadeel van een lakbeurt is dat het onderhoud ervan wat frequenter moet plaatsvinden. Verf gaat dikwijls wat langer mee, zeker als het om een houten ondergrond gaat die veel zonlicht vangt.
Vaak is aan het dof worden van de verflaag te zien of aan blaasjes, scheurtjes of verkleuring van de verf of een onderhoudsbeurt nodig is. Dikwijls praten we over een termijn van ongeveer 5 jaar.
De voorbehandeling is erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Alle losse delen moeten worden verwijderd, openstaande kieren of scheuren moeten worden gedicht.
Soms, als een particulier de kosten wil drukken, laat deze alleen de onderdorpels van kozijnen een beurt geven. Deze hebben vaak het meest te lijden van klimatologische omstandigheden.

Erkend schildersbedrijf Delft

Als u in Delft een erkend schildersbedrijf Delft zoekt, zijn wij u graag van dienst. Wij hebben ervaring met

het in de oorspronkelijke kleur schilderen van monumentale entrees. Deze vormen vaak het visitekaartje van het gebouw. Onderhoud is één, maar representativiteit, voornaamheid is twee.

Schildersbedrijf De Groot heeft oog voor beide aspecten. Graag komen bij u langs voor het maken van een plan, bieden een goede prijs en zorgen voor u voor de juiste contactpersoon binnen ons bedrijf die het contact tussen u onderhoudt. Daar zijn we beide mee gebaat.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s: