Schildersbedrijf Voorburg

Schildersbedrijf Voorburg heeft een jarenlange ervaring in de regio West-Nederland. Wij, schildersbedrijf De Groot, opereren vanuit Zoetermeer en wij rijden of binnendoor of over de rijksweg naar Voorburg, afhankelijk van de drukte van het wegverkeer en de locatie in Voorburg.

Wij zijn een erkend schildersbedrijf met een jarenlange en zeer brede ervaring in schilderen, behangen en stuken. Wij hebben vakkrachten in dienst en we bestaan al zo lang omdat wij hen goed aansturen en zij hun werk goed doen.

Misschien denkt u dat schilderen een karweitje is voor de doe- het- zelver. Dat kan zo zijn, maar als u geen verstand hebt van schilderen dan kan het resultaat heel snel niet ogen en moet u extra kosten maken om het te herstellen.

Schilderen vereist een heel goede voorbereiding en het personeel van schildersbedrijf Voorburg weet dat maar al te goed en voert het werk graag voor u uit.

Schilderwerk schildersbedrijf Voorburg 

Indien u aan schildersbedrijf Voorburg het werk gunt, weet dan dat wij eerst heel goed kijken naar het materiaal van de bouwdelen die u geschilderd wilt hebben. Gaat het om hout, kunststof, steen of aluminium? Slurpt het hout na schuren veel verf op? Moeten we kortom eerst gronden?

Dit hele voortraject van verfkeuze, ontvetten, schuren, kleine reparatie aan beschadigde delen uitvoeren, gronden, verven en misschien opnieuw schuren en verven vraagt kennis en ervaring. Kun je één laag dik aanbrengen of geven twee iets dunnere lagen een veel beter dekkend en egaal resultaat? Wij bepalen dat, maar doen dat in overleg met u. Immers, naarmate u een beter resultaat wenst, zal ook de kostprijs omhoog gaan. Wij bespreken dat in alle openheid met u.

Schilderwerk en Voorburg

Voorburg kent een kleine historische stadskern met mooie oude pandjes. U wilt de uitstraling van die pandjes, zo nemen wij aan, graag behouden. Weet dan dat wij ervaring hebben in het

aanbrengen, herstel en beschilderen van oude ornamenten. En ook de buitendeuren hebben vaak een mooie oude laklaag, die u wilt behouden. Wij willen graag onze bijdrage leveren aan een mooie vernieuwde uitstraling.

Wat doet schildersbedrijf Voorburg nog meer?

Zo u dat wenst schildert schildersbedrijf Voorburg niet alleen de hele binnenboel, maar behangen we uw wanden ook. Met folie of dekens beschermen we uw interieur, verplaatsen zelf de meubels. Immers, wij willen een goede werkplek hebben voor onze werkzaamheden. Ook u wilt dat we goed werk afleveren. Als u een mooie statige trap heeft, vraagt deze vaak om extra aandacht.

In overleg met u kiezen we een vaste contactpersoon voor de communicatie. Meestal is dat de schilder die bij u het werk uitvoert, maar ook op kantoor kunt u vragen naar een vaste medewerker, die u terugbelt, mocht hij er onverhoopt niet zijn.

Offerte schildersbedrijf Voorburg

Graag biedt schildersbedrijf Voorburg u een prijs aan voor uit te voeren schilderwerk. Een deelofferte behoort ook tot de mogelijkheden. Onze prijs/kwaliteitverhouding is goed. Daarom bestaan we al zo lang. We hebben ons bewezen en willen dat ook in de toekomst blijven doen.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s: