Erkend schildersbedrijf

Kies een Erkend Schildersbedrijf

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een schildersbedrijf is het uiteraard van belang dat de kwaliteit van het schilderwerk hierbij voorop staat. Wij zijn een erkend schildersbedrijf en daarmee in staat om het onderhoud aan uw woning op een degelijke manier af te leveren, zodat u hier weer een lange tijd van kunt genieten. We brengen onze jarenlange ervaring en uitstekende expertise graag samen met uw wensen om op die manier tot een kwalitatief goed resultaat te komen.

Betrouwbare garantie

Als erkend schildersbedrijf zijn we in staat om u de garantie te geven dat het onderhoud aan uw woning van een dergelijk niveau is. U hoeft zich wat dat betreft dus in ieder geval geen zorgen te maken en kunt uzelf ervan verzekeren dat u in een betrouwbaar gezelschap verkeert.

Geschillen commisie

Mochten we uw wensen als erkend schildersbedrijf uiteindelijk toch niet helemaal naar wens in de praktijk hebben gebracht, dan is het mogelijk om de objectieve Geschillencommissie Consumentenzaken te Den Haag in te schakelen. Zij zullen u bijstaan wanneer er onverhoopt problemen zijn ontstaan en we er samen helaas niet uit zouden kunnen komen.

Scherpe en effectieve controle

Als erkend schildersbedrijf krijgen we regelmatig controles. Er wordt dat gelet op de kwaliteit van de dienstverlening en producten die we aanbieden. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop we omgaan met onze klanten en op ons daarmee presenteren. Deze controle hebben we tot dusver altijd met glans doorstaan, iets waar we met gepaste trots op terugkijken.

Beste prijs/kwaliteitsverhouding

Een erkend schildersbedrijf is natuurlijk nergens zonder een aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Onze prijzen zijn om die reden scherp en uitstekend toegesneden op de kwaliteit die u van ons gewend bent en met iedere klus zult ontvangen. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.