Schildersbedrijf Gouda

Vanuit Zoetermeer bedient Schildersbedrijf De Groot een grote regio waaronder ook Gouda en de grote steden Den Haag en Rotterdam. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en dat houdt in dat u zeker kunt zijn van hoge kwaliteit diensten, garantie op het schilderwerk en het werk wordt uitgevoerd door vakbekwame schilders. Wilt u uw pand of woning in Gouda een de binnenzijde of buitenzijde laten schilderen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diensten zijn bijzonder uitgebreid te noemen zodat u voor een complete schilderbeurt, inclusief timmerwerk bij ons terecht kunt. Kijk ook naar onze andere diensten zoals behangen, sauzen, plafonds witten of stucwerk.

Schildersbedrijf De Groot: groot in schilderwerk

Kwaliteit staat voorop bij Schildersbedrijf De Groot, in alle facetten. Wij stellen de klant centraal en maken graag een afspraak voor een oriƫnterend gesprek bij u in Gouda zodat wij direct uw pand of woning kunnen bekijken. De gemaakte afspraken worden duidelijk en overzichtelijk vastgelegd in een offerte en wij komen onze afspraken na. Wij maken gebruik van de beste materialen en adviseren u bij materiaalkeuze en kleurkeuze. Natuurlijk geven wij garantie op ons werk en wij hanteren een uiterst scherpe prijs. Wilt u meer weten of een afspraak maken in Gouda dan kunt u ons bellen, wij staan graag voor u klaar.

Meer dan schilderen alleen

Schildersbedrijf De Groot heeft nog meer diensten in het pakket: werkzaamheden van onze stukadoors zoals het aanbrengen van lijsten en ornamenten, het schuren van wanden en plafonds of het verzorgen van pleisterwerk. Wilt u een strakke muur in uw woning in Gouda dan kunt u gebruik maken van de spuittechnieken van Schildersbedrijf De Groot en onze behangspecialisten staan klaar om uw wanden perfect te behangen. U kunt dus voor al uw werkzaamheden aan wanden, plafonds of aan de buitenzijde van de woning in Gouda een beroep doen op de expertise van Schildersbedrijf De Groot, inclusief het benodigde timmerwerk.

Bekijk ook eens: