Schilder Curacao

Schilder Curacao

Wilt u in Curacao een schilder om uw pand aan de binnenzijde of aan de buitenzijde te laten schilderen? Kies voor erkend Schildersbedrijf De Groot met vestigingen in Nederland en Curacao. Omdat wij veel extra diensten kunnen aanbieden is het bij ons niet nodig om een externe stukadoor of behangspecialist in te schakelen. Ook uw kozijnen en het repareren van houten delen zijn bij ons in goede handen. Zoek dus niet verder naar een schilder in Curacao maar neem contact op met De Groot voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven.

Erkend Schildersbedrijf

Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en dat betekent dat u zeker kunt zijn van service en kwaliteit. Wij maken gebruik van producten van hoge kwaliteit en wij geven garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden in Curacao. Onze schilders zijn vakbekwaam en hebben veel ervaring. Naast schilderen kunnen onze schilders ook behangen, stukwerk verrichten en bieden wij ook de benodigde spuittechnieken voor het afleveren van super strakke wanden. Wij komen graag naar Curacao om uw pand te bekijken en u te adviseren en te informeren. Een passende offerte is bij ons vrijblijvend. Wilt u uw (vakantie)woning of kantoorpand in Curacao van binnen of van buiten laten schilderen kijk dan eens op onze website voor informatie of neem contact met ons op.

Bedrijven en particulieren in Curacao

Ons klantenbestand in Curacao bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en uit instellingen zoals Vve’s. Wij verzorgen graag het benodigde schilderwerk voor uw pand. Zowel grote als kleine opdrachten hebben onze volledige zorg en aandacht. Onze schilder werkt ook op grote hoogte en wij leveren alle benodigde materialen zoals steigers zodat veilig kan worden gewerkt.  Voor nieuwbouwprojecten bieden wij alle mogelijke faciliteiten en uiteraard maken wij in dergelijke gevallen offertes aan de hand van bouwtekeningen. Indien nodig dan kunnen wij uw pand volledig in de steigers zetten en allerlei extra diensten voor u verrichten zodat uw pand in Curacao er weer als nieuw uitziet.