Schilder Gouda

Heeft u een goede schilder met verstand van zaken nodig? De schilders van Schildersbedrijf De Groot hebben kennis en ervaring op veel gebieden. Daarom kunnen wij u een groot pakket aan diensten aanbieden. Wij schilderen uw pand in Gouda aan de binnenzijde en aan de buitenzijde en kunnen ook extra werkzaamheden voor u uitvoeren zoals behangen of glas zetten. Als erkend schildersbedrijf is het voor ons belangrijk dat u tevreden bent en daarom doen wij er alles aan uw opdracht naar behoren uit te voeren. U kunt ons gerust bellen voor vrijblijvende informatie over tarieven en werkwijze. Wij informeren u altijd vrijblijvend, ook als wij naar Gouda komen om uw pand te bekijken.

 

Schildersbedrijf De Groot

Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en dat betekent service, kwaliteit én garantie. Wij maken gebruik van gerenommeerde merken verf en leveren de beste kwaliteit werkzaamheden. Ons werkgebied beslaat de hele provincie Zuid-Holland waaronder de grote plaatsen Rotterdam en Den Haag en de kleinere omliggende gemeenten. Onze schilders komen dan ook regelmatig in Gouda. Ons klantenbestand in Gouda bestaat uit particulieren en bedrijven maar ook uit instellingen en projectontwikkelaars. De schilder van Schildersbedrijf De Groot kan grote klussen verzorgen zoals de oplevering van een nieuwbouwproject.

Aanbod aan diensten in Gouda

Alle diensten van Schildersbedrijf De Groot zijn ook beschikbaar in Gouda. Heeft u een binnen schilder nodig voor het witten van de plafonds, het sauzen van de muren of het verven van het trappengat? Wij leveren naast al deze diensten ook extra diensten: stukwerk en behangwerk bijvoorbeeld en de beglazing. Uw pand in Gouda aan de buitenzijde laten opknappen betekent naast schilderen bij ons ook het nalopen van uw houtwerk zoals kozijnen en andere houten delen. Indien nodig dan neemt onze schilder ook de reparatie daarvan voor zijn rekening.

Bekijk ook eens: