Schilder Leidschenveen

U heeft een pand of meerdere panden in Leidschenveen en zoekt een schilder voor werkzaamheden aan de buitenzijde of binnenzijde of beide. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf, gevestigd in Zoetermeer en kan u bij alle schilder werkzaamheden van dienst zijn. Als erkend schildersbedrijf geven wij garantie op uitgevoerde werkzaamheden en bij ons bent u dan ook zeker van een prima service en dito kwaliteit. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een erkend schildersbedrijf? Neem contact op voor meer informatie. We komen ook graag naar Leidschenveen om uw pand te bekijken en persoonlijk met u te overleggen. U kunt ook direct een schilder bestellen voor uw werkzaamheden.

Schilder voor binnen en buiten

Wilt u in Leidschenveen een schilder inschakelen die verstand van zaken heeft, dan zit u bij Schildersbedrijf De Groot goed. Wij hebben alleen vak geschoold personeel in dienst en onze schilders kunnen ook extra diensten voor u uitvoeren. Onze binnen schilder kan bijvoorbeeld de trap en het trappengat schilderen, de muren sauzen en de plafonds witten. Ook voor professioneel spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de buitenzijde schilderen wij uw pand in Leidschenveen weer netjes en de schilder loopt ook het houtwerk na. Onze schilder kan houten delen vervangen, houtrot repareren of preventief onderhoud plegen. Ook voor beglazing, stukwerk en professioneel behangen in Leidschenveen.

Grote én kleine opdrachten

Wij voeren in Leidschenveen alle soorten opdrachten uit en zowel grote als kleine opdrachten hebben onze volledige aandacht. Voor particulieren kan onze schilder onder meer behangen en schilderen, buiten schilderen inclusief nalopen kozijnen en enkel of dubbel glas vervangen. Wij voeren in Leidschenveen ook grote opdrachten uit: opleveren van nieuwbouwprojecten bijvoorbeeld. Wij zorgen daarbij voor al het benodigde materiaal en informeren en adviseren u graag uitgebreid. Kies voor een schilder in Leidschenveen voor de kennis en ervaring van een schilder van Schildersbedrijf De Groot.
Bekijk ook eens: