Schilder Rodenrijs

Schilder Rodenrijs

De dorpen Berkel en Rodenrijs worden tegenwoordig beschouwd als één kern: Berkel en Rodenrijs. Ze vormen met de dorpen Bergschenhoek en Bleiswijk de gemeente Lansingerland. Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer bedient alle dorpen in deze regio en kan ook in Rodenrijs professioneel schilderwerk leveren. Bent u net verhuisd naar Rodenrijs en wilt u de nieuwe woning opknappen naar uw smaak? Schakel een professionele schilder van De Groot in. Behalve schilderwerk kunnen wij nog veel meer voor u doen waaronder bijvoorbeeld behangen. Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer is hét schildersbedrijf voor de hele provincie Zuid-Holland. Onze schilders komen graag naar Rodenrijs om uw nieuwe woning te schilderen of uw oude woning een opknapbeurt te geven. Onze schilders verven zowel van binnen als van buiten.

 

Bedrijfspanden Rodenrijs

Schildersbedrijf De Groot voert werkzaamheden uit voor particulieren en ook voor bedrijven, instellingen en projectontwikkelaars in Rodenrijs. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand, appartementencomplex, of zorginstelling helemaal in de verf zetten, zowel van binnen als van buiten. Als dat nodig is, dan zorgen wij voor steigers en andere materialen. De binnen schilder verzorgt in Rodenrijs onder meer het sauzen van muren, het witten van plafonds en het schilderen van de trappen en trappenhuizen. De buiten schilder zorgt ervoor dat uw pand of nieuwbouwproject aan de buitenkant en een geweldige uitstraling heeft.

Extra diensten schilder De Groot

Kiezen voor Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer heeft veel voordelen. Zo zijn wij een erkend schildersbedrijf waardoor u zeker bent van kwaliteit en service én u krijgt garantie op de uitgevoerde werkzaamheden in Rodenrijs. Wij werken met vak geschoolde schilders en bieden extra diensten waaronder stukwerk, professioneel behangen, beglazing en het vervangen of repareren van houten delen, kozijnen en het repareren van houtrot. Heeft u een schilder nodig in Rodenrijs? Neem vrijblijvend contact op met Schildersbedrijf De Groot.

Bekijk ook eens: