Schilder Stompwijk

 

Schilder Stompwijk

Woont u in Stompwijk en heeft u een schilder nodig voor binnen of buiten schilder werkzaamheden? Het dienstenpakket van Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer is groot en gevarieerd. Wij zijn een erkend schildersbedrijf zodat u zeker bent van service en kwaliteit en garantie krijgt op het uitgevoerde werk. Wij kunnen in Stompwijk voor u zowel binnen als buiten schilderen maar ook extra werkzaamheden verrichten zoals stukwerk, beglazing en professioneel behangen. Wilt u weer een mooi pand aan de buitenzijde of een nieuw verfje aan de binnenzijde kies dan voor de schilder van De Groot. Wij komen naar Stompwijk om persoonlijk met u te spreken.

 

Schilder buiten

De schilder van Schildersbedrijf De Groot neemt u zoveel mogelijk werk uit handen. Als allround en erkend schildersbedrijf bent u bij ons zeker van een grote kwaliteit uitgevoerd schilder werk, een prima service én krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Indien wij in Stompwijk komen schilderen op een lastige plek of op grote hoogte dan zorgen wij voor de benodigde materialen. Wij zetten zo nodig om het hele pand steigers zodat de schilder veilig aan het werk kan. Wij kijken indien u dat wilt ook naar de kozijnen en het geveltimmerwerk van uw pand in Stompwijk. Als er herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan verrichten wij deze graag voor u. U bent er dan zeker van dat uw pand in Stompwijk weer jarenlang goed in de verf zit.

 

Schilder binnen in Stompwijk

Ook de binnen schilder kan in Stompwijk van alles voor u doen: de trap verven, het trappengat schilderen, de muren sauzen of de plafonds witten. Wij beheersen ook spuittechnieken zodat wij er graag voor zorgen dat uw muren strak en egaal worden gespoten. Wilt u liever een mooi behangetje? Wij zorgen ook voor professioneel behangwerk en wij kunnen het benodigde stukwerk voor onze rekening nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over werkwijze en tarieven. Wij komen graag naar Stompwijk voor al uw schilder werkzaamheden.

Bekijk ook eens: