Schilder Voorburg

U heeft een pand in Voorburg en bent op zoek naar een professionele schilder voor schilder werkzaamheden aan de buitenzijde of de binnenzijde van uw pand. Als u op internet gaat zoeken dan vindt u heel veel aanbieders en soms is het dan lastig een goede keuze te maken. Schildersbedrijf De Groot in Zoetermeer is een goede keuze: een erkend schildersbedrijf dat de hele provincie Zuid-Holland bedient. Een zeer professioneel schildersbedrijf voor zowel grote als kleine klussen. Wij hebben service hoog in het vaandel, of het nu om een grote of om een kleine opdracht gaat. Als erkend schildersbedrijf geven wij garantie op onze werkzaamheden, bent u zeker van service en kwaliteit en wij komen graag naar Voorburg om u meer over onze diensten te vertellen. Schilder nodig? Ga naar De Groot.

 

Onze schilder doet meer

Met alleen schilderen bent u er meestal niet. Gaat u het pand in Voorburg opknappen aan de binnenzijde dan wilt u misschien ook deels laten behangen en wellicht is nieuw stukwerk nodig. De schilder van Schildersbedrijf De Groot kan al deze werkzaamheden voor u uitvoeren zodat u niet naar andere bedrijven hoeft voor extra werkzaamheden. Wel zo handig én het bespaart u tijd en geld. Ook aan de buitenzijde van uw pand in Voorburg kunnen we meer betekenen dan alleen schilderen. We lopen graag het houtwerk na waaronder uw kozijnen. Blijkt het nodig te zijn reparatiewerkzaamheden uit te voeren dan nemen we dat graag voor onze rekening. U ziet, onze schilder doet meer. Maak een vrijblijvende afspraak bij u in Voorburg.

Grote en kleine opdrachten

Een schilder van Schildersbedrijf De Groot helpt u graag bij het schilderen van grote projecten. Moet er op grote hoogte worden geschilderd? Moet er een nieuwbouwproject worden opgeleverd? Heeft u extra werkzaamheden zoals stukwerk, behangwerk of spuitwerk? Wij beheersen alle technieken en onze schilders staan voor u klaar. Ook voor thuis: trappengat verven, plafond witten of muren sauzen. Meer weten? Bel ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak bij u in Voorburg.

Bekijk ook eens: