Onze professionele Werkwijze

Als erkend schildersbedrijf richten we ons heel duidelijk op de kwaliteit van de dienstverlening en hebben we het persoonlijk contact daarom hoog in het vaandel staat. Wanneer u op zoek bent naar een schilder, behanger of stukadoor nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen. We zullen vervolgens een afspraak met u maken, het liefst op de locatie waar we ons werk uit zullen voeren. Wanneer u een nieuwbouwproject heeft is het uiteraard voldoende om ons de tekeningen of schetsen te laten zien en zullen we op basis daarvan samen met u de mogelijkheden bespreken.

Een oriƫnterend gesprek

Tijdens het gesprek zullen we samen een aantal aspecten van het werk doornemen. We richten ons hierbij bijvoorbeeld tot de offerte, een calculatie, de uitvoering en natuurlijk de planning. Na twee weken ontvangt u van ons een volledig vrijblijvende offerte met daarin de bijbehorende open calculatie. Uiteraard kunt u eventuele vragen of opmerkingen stellen en zullen we desgewenst een gereviseerde begroting toesturen.

Uitvoering op maat

Zodra u akkoord bent met de offerte zullen we de documenten ondertekenen en komen we samen tot een startdatum, de dag waarop we zullen beginnen met de gewenste werkzaamheden. Tevens zullen we samen onderwerpen als BouwGarant, de betalingsvoorwaarden en andere belangrijke aspecten aansnijden om een zo duidelijk mogelijk plan op te stellen. Al deze zaken worden vastgelegd in onze uitgebreide offerte en zullen daarom op geen enkele wijze tot twijfel kunnen leiden. Ook bespreken we de voorwaarden met betrekking tot meer- of minderwerk aan de hand van de bij ons aanwezige standaardprocedures op dit gebied.

Vanzelfsprekende promotie

Mond-tot-mond reclame is voor ons de belangrijkste vorm van promotie. De kwaliteit van ons werk verzorgt dit proces, naast de borden die u langs de weg ziet wanneer wij aan het werk zijn. Aan de hand van een prettige samenwerking hopen we ook u tot een ambassadeur van onze werkwijze te maken.