Schilder Kijkduin

 

Schilder Kijkduin

Woont u in het mooie Kijkduin en wilt u uw pand aan de binnenzijde opnieuw laten schilderen? Misschien bent u net verhuisd en wilt u een ander kleurtje op de muur. Of u woont al enige tijd in de woning in Kijkduin en bent toe aan iets anders. De kinderkamer in een nieuwe kleur? Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer komt graag naar Kijkduin om uw woning aan de binnenzijde te schilderen. Onze schilder beheerst alle technieken: sauzen, witten, schilderen maar kan ook behangen en stukwerk verrichten. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden of direct een schilder bestellen? Neem gerust contact met ons op.

 

Buitenschilder Kijkduin

De woning in Kijkduin aan de buitenzijde laten schilderen kunt u eveneens aan Schildersbedrijf De Groot toevertrouwen. Onze schilder komt naar Kijkduin voor grote en kleine klussen: een enkel pand, een appartementencomplex, een groot gebouw of een nieuwbouwcomplex schilderen aan de buitenzijde. Als erkend schildersbedrijf zetten wij de klant centraal en geven wij garantie op het werk dat onze schilder heeft uitgevoerd. Tijdens de schilderbeurt kijken wij indien u dat wenst ook de kozijnen en ander houtwerk na. Constateert de schilder mankementen of houtrot dan kunnen wij de benodigde reparaties verrichten.

Extra werkzaamheden

Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer kan voor u in Kijkduin extra werkzaamheden verrichten. U hoeft dus in de meeste gevallen geen derde in te huren voor bijvoorbeeld gevel timmerwerk, stukwerk of voor behangwerk. Onze schilders zijn zeer professioneel en hebben veel ervaring en kennis. Ook voor alle spuittechnieken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen strakke muren en kunnen ook op grote hoogte werken. Meer weten of een afspraak maken met onze schilder bij u in Kijkduin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook eens: