Schilder Leidschendam

SchilderĀ Leidschendam

Leidschendam is een voorstad van Den Haag en valt binnen de regio waar Schildersbedrijf De Groot werkzaamheden uitvoert. Onze schilder komt graag vanuit onze vestigingsplaats Zoetermeer naar Leidschendam om uw pand te schilderen. Onze diensten zijn zeer divers:

U kunt bij ons dus terecht voor extra diensten waardoor het niet nodig is derden in te huren voor onder meer behangwerk en stukwerk. Dit scheelt u in kosten en in tijd. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf. Dit betekent dat u bij ons een goede service mag verwachten en een prima kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden. Wij geven garantie op schilderwerkzaamheden.

Werkwijze

Schildersbedrijf De Groot werkt alleen met verfsoorten van hoge kwaliteit. Onze schilders zijn vak bekwaam en hebben plezier in het werk. Indien in Leidschendam op grote hoogte moet worden geschilderd dan zorgen wij voor het benodigde materiaal zoals steigers. De veiligheid van onze schilder is gewaarborgd. Indien u belangstelling heeft voor onze diensten dan kunt u ons bellen voor informatie maar wij komen ook graag naar Leidschendam. Wij bekijken met u het pand en informeren en adviseren u vrijblijvend. Wij adviseren over materiaalkeuze maar ook over kleurstellingen en mogelijkheden op het gebied van verftechnieken. Na ons bezoek in Leidschendam ontvangt u een vrijblijvende offerte.

 

Grote en kleine opdrachten

Onze service strekt zich uit over alle opdrachten. Kleine opdrachten voor particulieren in Leidschendam zoals het schilderen van de trap en het sauzen van de muren. Grote opdrachten voor bedrijven die een groot pand, een appartementencomplex of instelling in Leidschendam willen laten schilderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Schilder nodig in Leidschendam? Kies voor Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer.

Bekijk ook eens: