Schilder Oosterheem

Schilder Oosterheem

Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf, gevestigd in Zoetermeer. Wij komen in een grote regio en natuurlijk ook in alle wijken in Zoetermeer. Oosterheem is een van de nieuwste wijken van Zoetermeer, een zogenaamde Vinex-locatie waar wij alle schilder werkzaamheden uitvoeren. De schilder staat klaar voor grote én kleine opdrachten, ook in Oosterheem. Wij schilderen binnen en buiten en kunnen nog andere werkzaamheden voor u verrichten zodat u geen derden hoeft in te huren. Wel zo makkelijk.

Buiten schilder in Oosterheem

Elk pand heeft regelmatig een schilder beurt nodig, gemiddeld zo eens in de zeven jaar. Wilt u de buitenzijde laten schilderen van uw pand in Oosterheem dan kunt u bij Schildersbedrijf De Groot ook kiezen voor het inspecteren van het houtwerk. Ook het onderhoud van kozijnen is belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Een mooie uitstraling en goed onderhoud van houtwerk zorgen ervoor dat uw pand zijn waarde behoudt. Indien houtrot wordt geconstateerd dan kunnen wij dat voor u repareren. Neem snel contact op met Schildersbedrijf De Groot in Zoetermeer als u een vrijblijvende offerte wilt voor schilder werk aan de buitenzijde van uw pand. Natuurlijk verzorgen wij ook al het benodigde binnen schilderwerk.

Binnen schilderen

Ook aan de binnenzijde van uw pand in Oosterheem is regelmatig onderhoud nodig en u wilt met de jaren ook weleens iets anders op de muren. Een nieuw verfje, strak gespoten muren, plafonds witten of het trappengat schilderen, bij Schildersbedrijf De Groot kan het allemaal. Wij geven garantie op uitgevoerde werkzaamheden en kunnen ook extra diensten voor u uitvoeren. Denk aan stukwerk, beglazing of professioneel behangen. De schilder van Schildersbedrijf De Groot is een vakman die van alle markten thuis is. Wij komen graag naar uw pand in Oosterheem om u te adviseren en vrijblijvend te informeren.

Bekijk ook eens: