Schilder Waddinxveen

Schilder Waddinxveen

Vanuit Zoetermeer komt Schildersbedrijf De Groot in de hele provincie Zuid-Holland voor het uitvoeren van schilder werkzaamheden waaronder ook in Waddinxveen. Grotere opdrachten voor bedrijven of instellingen maar ook kleinere opdrachten voor particulieren voeren wij met alle zorg en aandacht uit. Ook in Waddinxveen zijn al onze schilder diensten en andere diensten beschikbaar. Kijk eens rond op de website voor meer informatie of bel ons op. Wij komen graag naar Waddinxveen om persoonlijk uw wensen te bepreken, uw pand te bekijken, informatie en advies te geven.

Schilderwerk binnen en buiten

De schilder van Schildersbedrijf de Groot komt graag naar Waddinxveen om verschillende werkzaamheden voor u uit te voeren. Tot ons klantenbestand behoren zowel particulieren als bedrijven maar ook instellingen, Vve’s en projectontwikkelaars. Indien sprake is van een nieuwbouwproject dan maken wij aan de hand van de bouwtekening graag een offerte voor u. Binnen verzorgen wij alle benodigde schilder werkzaamheden: schilderen van houtwerk waaronder kozijnen en trap, muren sauzen, plafonds witten en al het benodigde spuitwerk voor gladde en strakke muren. Ook op moeilijke plaatsen zoals het trapgat schildert onder schilder zonder probleem. Uw huis in Waddinxveen aan de buitenzijde schilderen is ons vak.

Extra diensten Schildersbedrijf De Groot

Bij Schildersbedrijf De Groot vindt u alle diensten voor het opknappen van uw pand in Waddinxveen onder een dak. Een professioneel schilder voor al het verfwerk maar ook vakmensen om te behangen, te spuiten, stukwerk te verrichten of houtwerk te repareren. U hoeft geen extra kosten te maken door derden aan te treken voor deze werkzaamheden. Zoekt u een schilder met kennis van zaken, wilt u garantie op het werk en zekerheid over service en kwaliteit voor werkzaamheden aan uw pand in Waddinxveen, kies dan voor Schildersbedrijf de Groot uit Zoetermeer.

Bekijk ook eens: