Schilder Wateringen

Schilder Wateringen

Heeft u een goede schilder nodig voor uw pand in Wateringen? Iemand die uw huis aan de buitenzijde kan schilderen en het nodige onderhoud kan plegen. Een schilder voor binnen die het plafond kan witten of dat lastig trappengat van een nieuw verfje kan voorzien. De schilder van Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer kan dit alles voor u op professionele wijze uitvoeren. Als erkend schildersbedrijf zijn wij werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland en wij komen ook naar Wateringen. Naast de reguliere schilder werkzaamheden kunnen wij ook extra diensten voor u uitvoeren. Tot ons klantenbestand behoren zowel bedrijven als particulieren, instellingen en projectontwikkelaars. Wij zijn in Wateringen ook werkzaam in de nieuwbouw.

Schilderen binnen

Of u nu alleen de plafonds wilt laten witten, de muren wilt laten sauzen of een volledige schilderbeurt wilt laten uitvoeren van de gehele woning in Wateringen, onze buitenschilders staan voor u klaar. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en geeft garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Grote én kleine opdrachten in Wateringen hebben onze volledige aandacht. Onze schilder beheerst alle schildertechnieken; van gewoon verven tot sauzen, witten en ook de benodigde spuittechnieken. Met spuitwerk krijgt u een volledig egale muur. Wilt u ook houtwerk laten nakijken en repareren dan voeren wij dat graag voor u uit. Het benodigde stukwerk nemen wij eveneens voor onze rekening. Schilderwerk in Wateringen laten uitvoeren? Kies voor een schilder van schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer.

Schilderen buiten

Een enkel pand in Wateringen, een groot appartementencomplex of een nieuwbouwproject schilderen? Onze binnenschilders draaien nergens hun hand voor om. Schilderen op grote hoogte vormt voor ons geen probleem. Wij zorgen voor het benodigde steigerwerk. Daarnaast kunnen wij kozijnen en houten delen inspecteren en repareren of geheel vervangen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij komen graag naar Wateringen om u persoonlijk te woord te staan.

Bekijk ook eens: