Schilder Zoeterwoude

Schilder Zoeterwoude

Heeft u een schilder nodig voor werkzaamheden aan uw pand in Zoeterwoude? Iemand die uw huis van binnen en/of van buiten mooi kan schilderen en het nodige onderhoud kan plegen. Een schilder voor binnen die het trappengat verft en de muren van een nieuw verfje kan voorzien. De schilder van Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer kan dit alles voor u op professionele wijze uitvoeren. Als erkend schildersbedrijf zijn wij werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland en wij komen ook naar Zoeterwoude. Naast de reguliere schilder werkzaamheden voeren wij ook extra diensten voor u uit; stukwerk bijvoorbeeld of de beglazing.

Schilderen binnen

Of u nu alleen de plafonds wilt laten witten, de muren wilt laten sauzen of een volledige schilderbeurt wilt laten uitvoeren van het gehele pand in Zoeterwoude, wij zijn u graag van dienst. Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf en geeft garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Grote én kleine opdrachten in Zoeterwoude hebben onze volledige aandacht. Onze schilder beheerst alle schildertechnieken; van schilderen en muren sauzen tot het witten van plafonds en wij bieden ook de benodigde spuittechnieken. Met spuitwerk krijgt u een volledig egale muur. Wilt u ook houtwerk laten nakijken en repareren dan doen wij dat graag. Het benodigde stukwerk nemen wij eveneens voor onze rekening. Schilderwerk in Zoeterwoude laten uitvoeren? Kies voor een schilder van Schildersbedrijf De Groot uit Zoetermeer.

 

Schilderen buiten

Een privépand in Zoeterwoude, een groot appartementencomplex of een nieuwbouwproject schilderen? Onze schilders draaien nergens hun hand voor om. Schilderen op grote hoogte vormt voor ons geen enkel probleem; wij zorgen voor het benodigde steigerwerk. Daarnaast kunnen wij kozijnen en houten delen inspecteren en repareren of geheel vervangen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij komen graag naar Zoeterwoude om u persoonlijk te woord te staan en een vrijblijvende offerte te maken.

Bekijk ook eens: